Chelsealle yllätystasuri Valioliigassa, ManU:lle tappio

© Kuva:
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Englannin Valioliigassa nähtiin lauantaina yllättäviä tuloksia.

Valioliigaa johtava Chelsea joutui tyytymään kotonaan 1-1-tasapeliin Burnleyn kanssa. Lontoolaiset olivat pitkään kiinni täydessä pistepotissa Branislav Ivanovicin osumalla, mutta Burnely tuli kuin tulikin tasoihin, kun Ben Mee iski maalin 81. peliminuutilla.

Manchester United koki tappion Swansealle. Punaiset paholaiset menivät vajaan puolen tunnin pelin jälkeen johtoon Ander Herreran osumalla, mutta Sung-Yueng Kin välittömän tasoituksen ja Jonjo Shelveyn osuman myötä kotijoukkue sai ottelusta täyden pistepotin.

Lauantain muissa klo 17 alkaeneissa otteluissa Stoke kukisti Aston Villan 2-1 , Arsenal haki vieraspisteet Crystal Palacelta lukemin 2-1, Sunderland ja West Bromwich nyhjäsivät maalittoman tasapelin ja Hull City kaatoi kotonaan QPR:n 2-1.

Valioliigassa pelataan lauantaina vielä yksi ottelu, kun Manchester City kohtaa kotonaan Newcastlen klo 19:30 alkavassa ottelussa.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!