Englantilaisjätti Manchester United saattaa joutua pelaamaan maanantain FA Cupin ottelunsa ilman ykköshyökkääjänsä Robin van Persietä.

Amerikkalaissivusto ESPN kertoo verkkosivuillaan, että ManU saattaa joutui pelaamaan maanantaina FA Cupin viidennen kierroksen ottelunsa Prestonia vastaan ilman hollantilaiskärkeä. Van Persie loukkasi itsensä keskiviikon valioliigaottelussa, kun United kaatoi Burnleyn 3-1.

– Robin van Persiellä on jotain vaivaa ja olen antanut pelaajille vapaapäivän. Ainoastaan loukkaantuneet pelaajat ovat käyneet harjoituskeskuksellamme, mutta lääkäri ei ole kertonut minulle (tilannetta), joten en voi sanoa mitään, Unitedin päävalmentaja Louis Van Gaal sanoi ESPN:n mukaan.

Van Persie ei ole ainoa nimi ManU:n sairaslistalla.

– Uskon että (Phil) Jonesin on vaikea kuntoutua maanantaiksi, Van Gaal totesi.

– Näyttää siltä että loukkaantuminen ei ole vakava. Meidän täytyy katsoa kuinka (Daley) Blind toipuu.

Jones kärsii nilkkavammasta, Blind puolestaan sai tikit silmäkulmaansa saatuaan siihen tällin Burnleya vastaan. Myös Michael Carrick, joka on joutunut jättämään Unitedin neljä edellistä ottelua väliin, on sivussa myös maanantaina lihasvamman takia.

Englannin Valioliigassa ei pelata otteluita tänä viikonloppuna FA Cupin kierroksen takia.