Veikkausliiga-seuran Turkin-leirille sinetti: ”Ei muuta kuin uikkarit mukaan”

© Kuva: Juha Tamminen

Ahvenanmaalaisjoukkue IFK Mariehamn leireilee maaliskuussa Turkissa kolmen edelliskauden tavoin. Tämän vuoden leiri uhkasi ensin peruuntua taloudellisten rajoitteiden vuoksi, mutta lopulta matkakassa saatiin kasaan.

– Kyllä se on hanskassa, maksettu jo. Emme tarvitse mitään backupia, ei muuta kuin uikkarit mukaan, joukkueen päävalmentaja Pekka Lyyski sanoo SuomiFutis-sivustolle.

– Leikki leikkinä, mutta kyllä se on hoidettu. Siitä ei ole mitään epäilystä.

IFK Mariehamnin Turkin leirin ajankohdaksi on suunniteltu aikaväli 10.-17. maaliskuuta. Pelillisiä rajoitteita seuralla ei ole, sillä sen ottelut Liigacupissa tyssäsivät alkulohkoon HIFK:n ja FC Interin jatkaessa kilpailun puolivälieriin.

Christos Zavros
Twitter @CZavros