Arsenal puolustaa cup-pokaalia – Mitä tekee Arsene Wenger?

© Kuva: Getty Images

Arsenal puolustaa FA Cupin titteliään maanantaina FA Cupin puolivälierässä Manchester Unitedia vastaan. Hallitsevan mestarin luotsi Arsene Wenger ajattelee, ettei tätä ottelua voida voittaa pelkästään puolustamalla.

Tykkimiehet ovat viime aikoina olleet hyvässä vireessä Englannissa. Viimeksi suuremman seuran kohdatessaan Arsenal kaatoi Manchester Cityn 2-0. Tuossa ottelussa näkyi, että Wenger olisi hetkeksi luopunut periaatteistaan Arsenalin pelatessa normaalia puolustusvoittoisemmin ja luopuessaan pelivälineestä.

– Manchester Cityä vastaan me teimme ensimmäisen maalin. Sitten menimme puolustavalle kannalle, koska heidän oli hyökättävä. Ja se kumpi tekee maanantaina ensimmäisen maalin ei ole ennalta arvattavissa ennen peliä, Wenger totesi Daily Mailin mukaan.

– Se on vain varmaa, että molemmat joukkueet hakevat sitä. Meidän siis pitää hyökätä hyvin ja puolustaa hyvin.

Wengerin Arsenal piti palloa 35-prosenttisesti Cityä vastaan. Wenger kokeneena luotsina tietää, ettei pallonhallinta itsessään ole mikään tie onneen.

– Sitä täytyy analysoida. Täytyy katsoa pallonhallinnan tapoja – onko se omalla kenttäpuoliskolla vai vastustajan? Jos se on omalla, kyse voi olla vähän harhaanjohtavasta hallinnasta, Wenger muistuttaa.

Manchester Unitedin isännöimä ottelu alkaa Suomen aikaa illalla klo 21.45.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.