IFK Mariehamnin keskikenttämies: ”Lähdemme kauteen haastajan asemista”

© Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehamn sijoittui viime vuonna Veikkausliigassa viidenneksi tasapistein neljänneksi sijoittuneen Vaasan Palloseuran kanssa. Se jäi heikomman maalieronsa vuoksi VPS:n taakse ja samalla mahdollisimman niukasti ulos europeleistä.

– Viime vuonna puhuimme jopa kultamitalista, mutta tähän kauteen lähdemme haastajan asemista. HJK, SJK ja FC Lahti ovat varmasti suurimmat mitaliehdokkaat.

– Meillä ei ole selkeää lukkoon lyötyä tavoitetta, mutta haluamme ilman muuta että kaudesta jää jotain käteen, IFK:n keskikenttämies Duarte Tammilehto sanoi SuomiFutis-sivustolle.

Tammilehto on pelannut talven otteluissa keskikentän keskellä yhdessä Djurgårdenista täksi kaudeksi Maarianhaminaan siirtyneen ruotsalaisen Philip Mantillan kanssa.

– Hän on koulutukseltaan puolustaja ja pelaa siksi hyvin puolustusvoittoisesti. Yhteistyömme on toiminut erittäin hyvin, Tammilehto näki.

Tammilehto on tyytyväinen omaan talvikauteensa, ja myös valmennusjohdolta on tullut positiivista palautetta.

– Olen saanut viime talvikauteen verrattuna olla tänä vuonna koko ajan terveenä. Sen ansiosta olen päässyt analysoimaan omaa tekemistäni ja keskittymään vahvuuksien vahvistamiseen ja heikkouksien parantamiseen, Tammilehto totesi.

IFK pelaa seuraavan kerran sunnuntaina 29.3, kun se kohtaa cupin 5. kierroksella vieraskentällä Espoossa EsPa:n.

Matti Heikkilä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.