ManU saamassa haluamansa pelaajan? – ”Hänellä on mahdollisuus lähteä ensi kesänä”

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

PSV Eindhoven on valmis luopumaan Hollannin maajoukkueessakin MM-kisoissa vahvasti esiintyneestä laitapelaajasta Memphis Depaysta. ManU:n huhutaan haluavan 21-vuotiaan pelaajan riveihinsä, joka on tietenkin manageri Louis van Gaalin tuttu maajoukkueympyröistä.

Mies haluttiin Valioliigaan jo viime kesänä, mutta pelaaja jäi kasvamaan korkoa. Veto oli PSV:ltä onnistunut: Depay johtaa jaetusti Hollannin pääsarjan maalipörssiä 15 osumalla, mikä kasvattanee miehen arvoa entisestään.

– Tottenham oli valmis tarjoamaan 20 miljoonaa euroa hänestä. Päätimme pitää hänet vielä, PSV-pomo Toon Gerbrands kommentoi Manchester Evening Newsille viime kesän tapahtumia.

– Hänellä on mahdollisuus lähteä kuitenkin ensi kesänä. Nämä pelaajat [Depay sekä toinen keskikenttämies Giorgino Wijnaldum] kiinnostavat useita seuroja pitkin Eurooppaa. Vielä kukaan ei ole tehnyt tarjousta, mutta odotamme suurta painetta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!