Mika Väyrynen nousi jo hallitsevan MLS-mestarin avauskokoonpanoon

© Kuva: Juha Tamminen

Mika Väyrynen nousi jo MLS-seuransa Los Angeles Galaxyn avaukseen sarjan neljällä kierroksella, kun Galaxy hävisi lauantaina DC Unitedille vieraissa 0-1-lukemin.

Keskikentän keskustassa 4-4-2-järjestelmässä pelanneelle suomalaiselle kirjattiin kolme laukausta, joista yksikään ei mennyt maalia kohti. Väyrynen vaihdettiin kentältä 72. minuutilla.

Kahdessa edellisessä pelissä mies päästettiin kentälle vaihdosta. Avauskierroksen otteluun mies ei ehtinyt, kun oli juuri vain päiviä ennen tehnyt sopimuksen. Väyrynen oli lähellä maalintekoa viikko sitten pelatussa Houston-ottelussa, mutta vain maalivahdin loistotorjunta esti maalin ja ottelu päättyi tasapeliin. Torjunta valittiin myöhemmin viikon torjunnaksi MLS-sarjassa (video).

Hallitseva MLS-mestari Galaxy on sarjan neljästä ensimmäisestä pelistä voittanut vain yhden, pelannut kaksi tasan ja nyt tuli avaustappio.

DC Unitediin talven aikana siirtynyt Markus Halsti on ollut alkukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi. United on voittanut kaksi kolmesta ottelustaan.