MM-kisoissa loistanut maalivahti vaikeuksissa Real Madridissa – viime pelistä lähes kaksi kuukautta

© Kuva: Getty Images

Costa Ricaa viime kesän MM-kisoissa Brasiliassa upeilla torjunnoillaan pystyssä pitänyt maalivahti Keylor Navas on vaikeassa tilanteessa seurajoukkueessaan Real Madridissa.

MM-kisojen jälkeen kuusivuotisella sopimuksella Los Blancosin riveihin siirtynyt Navas on pelannut viimeksi lähes kaksi kuukautta sitten. Real Madridin ykkösvahtina on totutusti nähty läpi kauden espanjalaiskonkari ja joukkueen kapteeni Iker Casillas, eikä Navasille ole kertynyt vastuuta Carlo Ancelottin miehistössä.

Navas avasi ajatusmaailmaansa tilanteesta kotimaansa radiokanavan Radio Monumentalin haastattelussa.

– Olen Madridin kanssa koska valitsin allekirjoittaa sopimuksen heidän kanssaan. On totta, että MM-kisojen jälkeen minulla oli mahdollisuus siirtyä muihinkin joukkueisiin, mutta viimeinen päätökseni oli tulla Madridiin, Levantesta Realiin kesällä siirtynyt Navas kertoi.

Vaikka Real Madridin ykkösvahdin paikan valtaaminen vaikuttaakin tällä hetkellä vaikealta tavoitteelta, Navas ei ole luopunut toivosta.

– Haluan olla täällä, missä aion taistella (ykkösmaalivahdin paikasta) monen vuoden ajan. Vaikka on totta että tilanne on vaikea, en kadu mitään, Navas sanoi.

– Aion jatkaa työskentelyä kuten aina aikaisemminkin. Pidän haasteista. Olen sopimuksen alla, minulla on viisi vuotta aikaa tämän (kauden) jälkeen ja aion olla niin ammattimainen kuin vain mahdollista. Kun saan mahdollisuuden pelata aion käyttää tilaisuuden mahdollisimman hyvin.

Tulevana sunnuntaina tulee kuluneeksi kaksi kuukautta Navasin edellisestä ottelusta. Edellisen pelinsä hän pelasi silloin Atletico Madridia vastaan Espanjan cupissa. Real tippui ottelun 2-2-tuloksen myötä cupista ja sen jälkeen maalivahti on istunut vaihtopenkillä.

Ennen Atletico-ottelun jälkeistä penkitystä Navas oli pelannut ainakin yhden pelin joka kuukausi.