Naisten A-maajoukkue tasapeliin Hollannin kanssa

© Kuva: Juha Tamminen
Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomen naisten maajoukkue pelasi maalittoman tasapelin Hollannin kanssa Kypros cupin toisessa ottelussaan.

Suomi tuli otteluun hyvällä ilmeellä ja loi useampiakin maalipaikkoja. Ensimmäisen puoliajan paras paikka lähti Katarina Naumasen pitkästä syötöstä, joka löysi Adelina Engmanin. Pallo tuli maalille jälleen matalana, mutta Engmanin yritys jäi kulmapotkuksi. Suomi sai tukun erikoistilanteita, kuten sivuvapaapotkuja, mutta tulosta ei tullut.

Hollanti tuli toiseen puoliaikaan kovemmalla sykkeellä. Vajaan tunnin kohdalla joukkue sai pallon peräti kolme kertaa ylärimaan, mutta tilanne päättyi maalin sijaan paitsiovihellykseen. Hollanti piti palloa enemmän, mutta Suomi pääsi iskemään vastaan muutaman kerran. Todella vaarallisia paikkoja ei kumpikaan pystynyt enää kuitenkaan luomaan ja pisteet jaettiin lopulta maalittomalla tuloksella.

Ottelussa nähtiin myös A-maajoukkuedebyytti, kun Julia Tunturi tuli kentälle 69. minuutilla.

Suomi kohtasi Kyproksella keskiviikkona Englannin, joka oli 3-1-lukemin parempi. Maanantaina vastaan asettuu vielä Australia ja ensi viikon keskiviikkona vuorossa on sijoitusottelu.

Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!