Niklas Moisander Serie A -siirrostaan: ”Täysin oikea askel uralleni”

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Italian Serie A:n Sampdoria vahvisti keskiviikkona tehneensä sopimuksen Suomen A-maajoukkueen kapteenin Niklas Moisanderin kanssa. Moisander on parhaillaan Marlowssa Lontoon liepeillä valmistautumassa sunnuntain EM-karsintaotteluun Pohjois-Irlantia vastaan.

Moisander kommentoi siirtouutista tuoreeltaan Palloliiton verkkosivuilla ja oli helpottunut siitä, että uutinen on nyt julkinen.

– Tosi tyytyväinen fiilis. On kiva, että seurakin on tullut virallisesti ulos uutisen kanssa. Olen todella tyytyväinen tähän askeleeseen urallani. 12 Hollannissa vietetyn vuoden jälkeen oli aika saada uusi haaste ja uskon, että tämä on täysin oikea askel uralleni, Moisander sanoo.

Halu siirtyä eteenpäin Ajaxista on ollut tiedossa ja Sampdoria ei suinkaan ollut ainoa mahdollisuus.

– Kyllä minulla oli muitakin vaihtoehtoja mistä valita. Ei missään nimessä hirveästi, sanotaan viittä-kuutta, mutta näin Sampdorian parhaana vaihtoehtona. Näin italialaisen jalkapallon ystävänä, kyllä tämä on sellainen unelmien täyttymys, Moisander iloitsee.

Palloliitto julkaisee Niklas Moisanderin erikoishaastattelun Huuhkaja-TV:ssä torstaiaamuna.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!