SJK:lle mielenkiintoiset harjoitusotteluvastustajat

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

SJK leireilee HJK:n tapaan Espanjan Marbellassa. Joukkue lähtee matkaan lauantaina ja leirillä SJK pelaa kaksi kansainvälistä harjoitusottelua.

SJK pääsee harjoittelemaan kahdesti päivässä hyvissä olosuhteissa ja kohtaa maanantaina 16.3. harjoitusottelussa islantilaisen FH Hafnarfjörðurin ja torstaina 19.3. paikallisen Marbella FC, joka pelaa Espanjan kolmannella sarjatasolla.

– Olemme kauteen valmistautumisessa hyvin aikataulussa. Saamme Marbellassa taas kaksi kansainvälistä ottelua, jotka palvelevat meitä kauteen valmistautumisessa. Samalla tämä matka päättää meidän talvikauden.

– Tämä on henkisesti suomalaisen futaajan vaikeinta aikaa. Ollaan jo pitkään oltu hallissa, tehty kovasti duunia. Mutta samalla ilmat alkaa ulkona olemaan kauniita ja kauden alkuun tuntuu olevan pelaajien päässä vielä pitkä aika. Nyt kuitenkin pääsemme ulos harjoittelemaan ja luonnonnurmelle. Toivottavasti kun palaamme takaisin Seinäjoelle, pääsisimme myös täällä ulos harjoittelemaan, toteaa SJK:n päävalmentaja Simo Valakari SJK:n verkkosivuilla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!