Huuhkaja-vahdille kauden yhdestoista nollapeli – unelma eurokentistä elää!

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien ykkösvahdiksikin noussut Lukas Hradecky pelasi maanantaina kauden yhdennentoista nollapelinsä Tanskassa.

Hradecky piti Bröndbyn maalilla nollan sarjakakkosta FC Kööpenhaminaa vastaan maalittomassa tasapelissä. Teemu Pukki pelasi Bröndbyn hyökkäyksessä täydet minuutit tehottomasti. Tilastoihin merkittiin Pukin kohdalle yksi varoitus.

Bröndby on sarjassa neljäs 35 pisteellä, kun kolme parasta etenee eurokentille ensi kaudeksi. Kolmossijalla oleva Randers on vain pisteen edellä. Ykkösenä on Tim Sparvin edustama Midtjylland (54 p) ja FC Kööpenhamina on siis sarjassa toinen (43 p).

Kierroksia on jäljellä vielä kymmenen.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.