KuPS-luotsi Rajamäki: ”Siinä kohtaa meinasi tulla tippa linssiin”

© Kuva: Ilari Isotalo

KuPS-valmentaja Marko Rajamäki korostaa nuorten pelaajien kehittämistä.

Rajamäki sanoo pelaajien kehittymisen olevan hänelle isoimpia palkintoja valmentajan ammatissa.

– Minulle tulee todella hyvä mieli, kun pelaajani pääsevät eteenpäin. Paras esimerkki on se kun katselin televisiosta Roope Riskin debyyttiä Serie A:ssa. Roope kuunteli valmentajan neuvot, mutta eihän niistä näyttänyt olleen kiinnostunut, vaan ryntäsi kentälle. Kyllä siinä kohtaa meinasi tulla tippa linssiin ja ajattelin vain, että anna poika vaan mennä, Rajamäki sanoo Urheiluviikon haastattelussa.

Rajamäki on auttanut maailmalle aikoinaan myös Toni Kolehmaisen, Jarkko Hurmeen ja Riku Riskin. Viime kauden KuPS-miehistöstä eteenpäin lähti Omar Colley.

– Mieltäni lämmitti suuresti talven peli Djurgårdenia vastaan. Meidän viimevuotinen pelaajamme Omar Colley tuli varta vasten antamaan ensimmäisen pelipaitansa minulle lahjaksi. Se on se juttu, että saa omia pelaajia eteenpäin. Se lämmittää mieltä todella paljon, Rajamäki toteaa.

Tämän kauden KuPS:sta Rajamäen on tavoite auttaa entinen teinitähti Freddy Adu maailmalle takaisin.

– Freddy Adun tarinasta voi tulla ihan yhtä kiva. Hän tulee vaikeuksien jälkeen meille ja jos me saamme hänen uransa kääntymään. Eihän sitä tiedä, josko saisin häneltä joskus joulukortin, jossa lukee ”Kiitos Rapa”, Rajamäki toteaa.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.