Lauri Dalla Valle löytänyt sopivan seuran itselleen: ”Suoritukseni paranevat koko ajan”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomalaishyökkääjä Lauri Dalla Valle iski viikonloppuna kauden kolmannen maalinsa Englannin League Onessa, kun miehen seura Crewe Alexandra pelasi 1-1-tasapelin Peterboroughia vastaan.

Crewe taistelee sarjapaikastaan kauden kalkkiviivoille asti. Tällä hetkellä joukkue on pisteen putoamisviivan yllä. Takana on neljä joukkuetta yhden pisteen päässä, kolme näistä viivan alapuolella. Jumbona on Yeovil jo selvästi muista jääneenä.

Dalla Valle, joka liittyi seuran vahvuuteen vuodenvaihteen tienoilla, uskoo joukkueensa säilyttävän sarjapaikkansa. Hän harmitteli edellisessä ottelussa johtoaseman karkaamista. Epätasaisuus ottelun sisällä onkin ollut joukkueen perisynti.

– Tietenkin tähtäämme aina voittoon, mutta olemme tyytyväisiä jokaiseen pisteeseen tässä tilanteessa. Tiistaina ottelussa oli kaksi täysin erilaista puoliaikaa. Olimme parempi avausjaksolla, he taas toisella jaksolla. Tasapeli oli siten oikeutettu tulos, LDV kommentoi Stoke Sentinenille.

– Olimme erinomaisia avausjaksolla pallon kanssa ja ilman palloa. Jos se olisi jatkunut koko ottelun ajan, olisimme saaneet kolme pistettä ottelusta. Pidän tavasta, millä valmennusjohto vie meitä eteenpäin. He haluavat meidän pelaavan jalkapalloa [eikä vain roiskivan].

Dalla Valle löytänyt hyvän seuran itselleen

Dalla Valle edusti seuraa jo kaudella 2012-2013 lainasopimuksella. Tuolloin syntyi viisi maalia 10 otteluun. Hän viihtyy erinomaisesti seurassa.

– Tämä seura merkitsee minulle kaikkea nyt ja uskon muiden pelaajien tuntevan samoin. Tämä on hieno ympäristö pelata harjoittaa jalkapalloilijan ammattia. Seura, henkilökunta ja kannattajat ovat upeita. Seura ansaitsee säilyttää asemansa League Onessa.

– Kun tein sopimuksen, kärsin paljon pikkuvammoista. Nyt minulla on puolitoista kuukautta takana ilman vammoja ja tunnen itseni terävämmäksi jokainen päivä. Olen saanut peliaikaa ja olen erinomaisessa ottelukunnossa nyt. Suoritukseni paranevat koko ajan.

Dalla Vallella on seuran kanssa sopimus kesään 2016 asti.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!