Lionel Messi myöntää: ”Heikot rankkarini turhauttavat minua”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan supertähden Lionel Messin yksi heikkous on epävarmuus rankkaritilanteissa. Argentiinalainen kertoo sen turhauttavan häntä itseäänkin.

– Olen epäonnistunut monissa rankkareissa sekä Barcelonan paidassa että Argentiinan maajoukkueessa. Se aiheuttaa paljon turhautumista, Messi kommentoi Barcelonan lehdessä.

– Olen joukkueeni nimetty rankkarinvetäjä. Silloin maalivahdit opiskelevat sinua ja tietävät paremmin tapasi. Toki hyvin ammuttua rankkaria on hankala torjua, mutta roolini vuoksi rankkarit ovat tulleet minulle hankalammiksi, Messi puolustautui.

Mestarien liigan moka ei koitunut kohtaloksi

Messin viimeisin epäonnistuminen tärkeässä paikassa tuli Mestarien liigan neljännesvälierissä, kun hän hukkasi vieraspelissä Manchester Cityä vastaan rankkarin viime hetkillä.

Ottelu päättyi kuitenkin Barcelonan 2-1-vierasvoittoon ja seura eteni lopulta jatkoon yhteismaalein 3-1.

– Se maali olisi antanut meille entistä paremman edun kotiotteluun. Mutta onneksi jalkapallossa seuraava ottelu on vain päivien päässä eikä epäonnistumisia voi jäädä märehtimään.

Barcelona kohtaa Mestarien liigan puolivälierissä PSG:n. Avausosa pelataan Pariisissa keskiviikkona ja toinen osa seuraavalla viikolla Barcelonassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.