Maalivahtilegenda ylistää United-vahtia huippuottelun alla: ” Massiivisen tärkeä”

© Kuva: Getty Images

Yksi Hollannin ja Manchester Unitedin kaikkien aikojen parhaista maalivahdeista, Edwin van der Sar, hehkuttaa Unitedin nykyistä ykkösmaalivahtia David De Geaa Valioliigan kärkikamppailun alla. Sarjakolmonen United kohtaa vieraskentällä sarjakärki Chelsean lauantaina kello 19.30 alkaen.

– Hän (De Gea) on yksi maailman parhaista maalivahdeista, jolla on käynnissä erinomainen vuosi. Hän on tehnyt tärkeitä torjuntoja ja ollut yksi joukkueen kulmakivistä.

– Ensimmäinen vuosi oli vaikea, mutta sen jälkeen hän on saavuttanut paljon. Ei ole helppoa tulla nuorena vieraaseen maahan ja kulttuuriin, mutta hän on todistanut arvonsa ja tullut massiivisen tärkeäksi seuralle, van der Sar sanoi Unitedin verkkosivuilla.

Pelaajayhdistyksen vuoden pelaajaksi ainoana maalivahtina ehdolla oleva De Gea, 24, kohtaa Chelsea-ottelussa kaksi vuotta nuoremman virkaveljensä, belgialaisen Thibaut Courtoisn. Courtois ja De Gea taistelevat sarjapisteiden lisäksi vuoden nuoren pelaajan tittelistä, jonka saajaksi De Geakin on ehdolla vuoden pelaaja-kategorian lisäksi.

– Heillä on samanlainen merkitys joukkueilleen ja samanlainen ruumiinrakenne. Molemmat tulivat myös samaa reittiä Atletico Madridista Englantiin.

– Molemmat ovat nousseet huipulle todella nuorina. Minä olin 23, kun nousin Ajaxin ykkösjoukkueeseen, van der Sar totesi.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.