Mourinho Hazardista: ”Lahjakas pelaaja joka ymmärtää joukkueen tarpeet”

© Kuva: Getty Images

Chelsean Eden Hazard valittiin tänään Englannin pelaajayhdistyksen PFA:n vuoden joukkueeseen. Chelsean manageri Jose Mourinho kehuu estoitta myös vuoden pelaajaksi ja vuoden nuoreksi pelaajaksi ehdolla olevaa laituriaan.

– Hän on fantastinen poika, kultainen poika. Tapa millä hän käyttäytyy, miten hän haluaa olla ja miten hän kunnioittaa muita ihmisiä, jopa tapa miten hän kunnioittaa vastustajia. Hän ei huijaa eikä sukella, Mourinho luetteli Chelsean verkkosivuilla.

– Hänellä on suuri halu voittaa mestaruus. Kun sinulla on suuri halu, pystyt voittamaan väsymyksen ja kivun. Jos voitamme mestaruuden, hän tietää olleensa ratkaisevan tärkeä tekijä.

Mourinho kertoi myös, miten hän käyttää Hazardin tapaisen pelaajan kykyjä joukkueen hyväksi.

– Ensin pitää määritellä joukkueen tarpeet, ne ovat kaiken lähtökohta. Edenin kaltaiset pelaajat voittavat otteluja joukkueelle, mutta heidän kanssaan pitää toimia niin, että joukkue ei häviä heidän takiaan.

– Annan Hazardille vapauksia, mutta minun pitää työskennellä joukkueen kanssa kompensoidakseni ne vapaudet. Kun annat vapauksia jollakin alueella, koko joukkueen pitää olla niistä tietoisia.

– Pidän tällaisista pelaajista. Hän on lahjakas pelaaja joka ymmärtää joukkueen tarpeet, Mourinho totesi.

 

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.