”Suomen Zlatan” aloittanut kauden hurjasti! – ”Olen aina osannut tehdä maaleja”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliiga on saanut uuden tähden Vahid Hambosta. Teini-iässä Italiaan lähtenyt kärkimies palasi viime vuonna Suomeen ja edusti viime kaudella Ilvestä, mutta siirtyi täksi kaudeksi FC Interiin.

Miehen vire oli jo talven harjoituspeleissä ja Liigacupissa jo hurja. Sama tahti on jatkunut Veikkausliigassa.

Hambo on saanut jo lempinimen ”Suomen Zlatan” samantyylisen olemuksensa ja taustansa vuoksi. Molempien vanhemmat ovat kotoisin entisen Jugoslavian alueelta, nykyisestä Bosnia-Hertsegovinasta.

20-vuotias hyökkääjä teki torstaina kaksi maalia RoPS:n verkkoon. Inter voitti ottelun 4-0-lukemin vieraskentällä. Hambolle merkittiin joihinkin tilastoihin jo ensin hattutemppu, mutta kyseessä oli vastustajan oma maali. Hambo oli tilanteessa lähellä, mutta ei koskenut palloon.

Hambo teki myös kaksi maalia Ilvestä vastaan viime viikonloppuna. Avauskierroksen SJK-ottelun hyökkääjä oli pelikiellossa. Miehen mukaan hän on aina ollut maalintekijätyyppi.

– Mielestäni olen aina osannut tehdä maaleja. Nyt ympärillä hyviä pelaajia, joten tarjoilu on huippuluokkaa. Tämä tekee omasta ruudustani helpomman, Hambo valotti Interin kotisivuilla onnistumisiaan RoPS-pelin jälkeen.

Hambon neljän maalin saldo nostaa hänet yksin liigan maalipörssin kärkeen. Kahteen osumaan on yltänyt niin ikään vain yksi pelaaja. IFK Mariehamnin Dever Orgill.

Inter nousi voittonsa myötä liigan kärkeen seitsemällä pisteellä. Samassa saldossa on myös SJK, mutta heikommalla maalierolla. Joukkueet ovat pelanneet 1-3 peliä, joten täyttä totuutta taulukko ei kerro.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.