Veikkausliigaseura pahoittelee faniensa huutelua toista seuraa kohtaan – ”Emme hyväksy”

© Kuva: Pekka Mäntylä

Veikkausliigaseura FC KTP on pahoitellut kotisivuillaan faniensa käytöstä KuPS-ottelussa.

KTP:n ottelu pelattiin kotkalaisten kotikentän remontin vuoksi Myllykoskella, ja seura on saanut ”negatiivista palautetta” KTP-fanien huutelusta.

Negatiivinen palaute on koskenut julkisuudessakin esillä ollutta faniryhmän yksittäistä huutelua, joka kohdistui Myllykosken Palloon. Jokaiseen saamaamme palautteeseen on reagoitu henkilökohtaisesti, mutta haluamme myös julkisesti kertoa näkemyksemme asiasta, KTP:n johto kirjoittaa verkkosivuillaan.

Emme hyväksy faniemme epäasiallisia huutoja, joilla on solvattu Myllykosken Palloa. Huutelu on ollut asiatonta, ja on tässä tapauksessa kohdistunut seuraan, jonka väki yhteistyössä KTP:n kanssa mahdollisti kyseisen ottelutapahtuman järjestämisen. Ilman mypalaisten tukea emme olisi kyenneet tapahtumaa Myllykoskella järjestämään, tai ainakin se olisi ollut erittäin haastavaa. MyPa:n talkooväki on auttanut meitä järjestelyissä kaikin mahdollisin tavoin, mistä olemme heille äärimmäisen kiitollisia.

Asiattomiin huutoihin on reagoitu jo tapahtuman aikana seuramme toimesta. MyPa:a pilkanneet huudot jäivät yhteen kertaan. Olemme myös keskustelleet tapahtuneesta faniemme kanssa jälkikäteen. Keskustelut on käyty hyvässä hengessä, ja uskomme, että vastaava ei toistu, kun KTP kohtaa VPS:n Myllykoskella sunnuntaina 3.5.

Koemme fanitoiminnan erittäin arvokkaaksi ja tärkeäksi osaksi jalkapalloyhteisöämme. Tekevälle sattuu ja tapahtuu, kuten tälläkin kertaa. KTP:n puolesta pyydämme anteeksi ja pahoittelemme tapahtunutta. Toivotamme kotkalaiset, myllykoskelaiset ja kaikki muutkin tervetulleiksi otteluihimme!

MYPA joutui vetäytymään Veikkausliigasta talousongelmien vuoksi. KTP ja MYPA ovat olleet toisilleen rakkaita vihollisia, naapurikaupunkihengessä.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!