Veikkausliigaseura pahoittelee faniensa huutelua toista seuraa kohtaan – ”Emme hyväksy”

© Kuva: Pekka Mäntylä

Veikkausliigaseura FC KTP on pahoitellut kotisivuillaan faniensa käytöstä KuPS-ottelussa.

KTP:n ottelu pelattiin kotkalaisten kotikentän remontin vuoksi Myllykoskella, ja seura on saanut ”negatiivista palautetta” KTP-fanien huutelusta.

Negatiivinen palaute on koskenut julkisuudessakin esillä ollutta faniryhmän yksittäistä huutelua, joka kohdistui Myllykosken Palloon. Jokaiseen saamaamme palautteeseen on reagoitu henkilökohtaisesti, mutta haluamme myös julkisesti kertoa näkemyksemme asiasta, KTP:n johto kirjoittaa verkkosivuillaan.

Emme hyväksy faniemme epäasiallisia huutoja, joilla on solvattu Myllykosken Palloa. Huutelu on ollut asiatonta, ja on tässä tapauksessa kohdistunut seuraan, jonka väki yhteistyössä KTP:n kanssa mahdollisti kyseisen ottelutapahtuman järjestämisen. Ilman mypalaisten tukea emme olisi kyenneet tapahtumaa Myllykoskella järjestämään, tai ainakin se olisi ollut erittäin haastavaa. MyPa:n talkooväki on auttanut meitä järjestelyissä kaikin mahdollisin tavoin, mistä olemme heille äärimmäisen kiitollisia.

Asiattomiin huutoihin on reagoitu jo tapahtuman aikana seuramme toimesta. MyPa:a pilkanneet huudot jäivät yhteen kertaan. Olemme myös keskustelleet tapahtuneesta faniemme kanssa jälkikäteen. Keskustelut on käyty hyvässä hengessä, ja uskomme, että vastaava ei toistu, kun KTP kohtaa VPS:n Myllykoskella sunnuntaina 3.5.

Koemme fanitoiminnan erittäin arvokkaaksi ja tärkeäksi osaksi jalkapalloyhteisöämme. Tekevälle sattuu ja tapahtuu, kuten tälläkin kertaa. KTP:n puolesta pyydämme anteeksi ja pahoittelemme tapahtunutta. Toivotamme kotkalaiset, myllykoskelaiset ja kaikki muutkin tervetulleiksi otteluihimme!

MYPA joutui vetäytymään Veikkausliigasta talousongelmien vuoksi. KTP ja MYPA ovat olleet toisilleen rakkaita vihollisia, naapurikaupunkihengessä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.