Antti Niemi jättämässä Brightonin – Niki Mäenpään siirto kariutuu?

© Kuva: Getty Images

Huuhkajamaalivahti Niki Mäenpään tulevaisuus saattaa riippua vahvasti entisen Huuhkajamaalivahti Antti Niemen päätöksistä kauden jälkeen.

Huuhkajien ja Brighton & Hove Albionin maalivahtivalmentajana toimiva Niemi on huhujen mukaan jättämässä seuran kuluvan kauden jälkeen. VVV-Venlossa tällä hetkellä pelaavan Mäenpään agentin mukaan suomalaisen siirto Brightoniin on ollut tapetilla kauan, mutta Niemen mahdollinen lähtö saattaa mutkistaa asioita merkittävästi.

Agentti Richinel Brysonin mukaan siirto on joka tapauksessa mahdollinen, mutta hän kertoi The Argusille Niemen olevan merkittävä tekijä Mäenpään päätöksissä tulevaa kautta ajatellen.

– Meillä on pieni ongelma. Nikin pelaaminen Brightonissa on ollut esillä kauan, jo kuukausia, tosin puhuimme jo viime vuonna, Bryson kertoi lehdelle.

– Olemme neuvotelleet seuran edustajien kanssa, mutta Antti oli silloin mukana. Antti luultavasti lähtee Brightonista, mutta me emme ole varmoja ja odotamme nyt mitä seurassa tapahtuu. Tämä ei riipu Antin jäämisestä, mutta hän tuntee Nikin loistavasti valmennettuaan häntä maajoukkueessa ja tähän saakka hän olisi ollut Nikin valmentaja Brightonissakin. Olisi Nikin etu jos Antti olisi valmentajana.

Bryson painotti myös, että kyse Mäenpään kohdalla ei ole vaihtoehdosta Brighton tai ei mitään.

– Sopimus on loppumassa ja hän etsii uutta haastetta. Antti on kertonut hänelle Brightonista ja kaikesta ja Niki näkee Englannin mielenkiintoisena vaihtoehtona – toki Brighton myös on kiinnostunut hänestä. On myös muita kiinnostuneita seuroja Englannissa, ei vain Brighton. Brighton kuitenkin on ollut minuun koko ajan yhteydessä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.