Roman Eremenkon agentti Marco Trabucci kertoo Championat-sivustolla, että Espanjan huippuseura Atletico Madrid olisi halunnut Eremenkon riveihinsä elokuussa 2013.

– Kerron jopa tarkan päivämäärän: 8. elokuuta 2013 ystäväni, Atletico Madridin tekninen johtaja Andrea Berta osoitti Eremenkoa kohtaan konkreettista kiinnostusta. Mutta Rubin ei suostunut päästämään Eremenkoa alle 15 miljoonan euron. Se oli sillä hetkellä hieman liian kallista Atleticolle.

– Jos Roman olisi maksanut vähemmän, niin vähintään kymmenen eurooppalaista huippuseuraa olisi tehnyt mielellään sopimuksen hänen kanssaan, Trabucci kommentoi sivuston kysymykseen siitä, oliko Euroopassa konkreettista kiinnostusta ennen Eremenkon TsSKA-siirtoa.

Myös viime aikoina Eremenkosta ollaan oltu agentin mukaan kiinnostuneita.

– Tammikuussa meihin otti yhteyttä iso italialainen seura, joka olisi halunnut lainata Eremenkon osto-optiolla. Mutta Roman ei itse halunnut lähteä TsSKA:sta.

Rubin on varmasti edelleen vahvasti Eremenkon mielessä, sillä ex-seura vaatii parhaillaan Huuhkajien tärkeimmältä pelaajalta jättimäisiä korvauksia sopimuksen purkamisesta.