Liverpool-legenda tylyttää Raheem Sterlingiä: ”Turpa kiinni ja keskity pelaamaan!”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin nuoren hyökkääjän Raheem Sterlingin ympärillä kuohuu taas. Seuran kauden päätösjuhlaa vietetään tänä iltana, ja viikon aluksi julkisuuteen tuli tieto, jonka mukaan Sterling ei aikoisi allekirjoittaa uutta jatkosopimusta.

Tiedon vuotajaksi epäillään nuorukaisen agenttia Aidy Wardia. Seuran legendaarisimpiin puolustajiin kuuluva Jamie Carragher on tilanteesta tuohduksissaan.

– Hänen pitää vaihtaa agenttia. Se, että 20-vuotias pelaaja vie Liverpoolin kaltaista seuraa, saa minut suuttumaan vatsanpohjia myöten, sanoi ”Carra” Sky Sportsilla maanantaina.

– Raheem Sterling siirtyy varmasti jossain vaiheessa. (Manageri) Brendan Rodgers on sanonut, että siirto ei tapahdu tänä kesänä, mutta nyt näyttää siltä, kuin hän yrittäisi pakottaa seuraa, Carragher jatkoi.

Carragherin mukaan Sterling epäonnistui pahoin kauden suurimmissa peleissä.

– Hän sanoo, ettei asia ole rahasta kiinni. Ehkä hän haluaa palata Lontooseen ja kisata pokaaleista. Hän oli fantastinen viime vuonna Liverpoolissa. Liverpoolilla oli mahdollisuus pokaaliin, mutta missä oli Raheem Sterling. Jos haluat pokaaleita ja ison palkan, ei niitä vain anneta. Ne pitää ansaita, hän sanoi.

– Isoissa peleissä on pelattavat hyvin. FA-cupin välierä Aston Villaa vastaan oli Liverpoolilta huonoin iso peli, jonka olen nähnyt. Se oli isoin peli tällä kaudella Liverpoolille, ja Raheem Sterling ei tehnyt mitään!

Carragherin mukaan Sterlingillä on edessään vaikeat päivät seurassa.

– Nyt turpa kiinni, ja keskity jalkapallon pelaamiseen! Hän siirtyy varmasti jossain vaiheessa, mutta miten hänestä tullaan ajattelemaan hänen uransa loppuun saakka. Itse olisin hyvin nolona mennessäni tänään harjoituksiin ja näyttämään naamaani kaikille, alkaen harjoituskeskuksen vastaanottoneidistä, hän tylytti.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen

 


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta