Liverpoolin manageri Brendan Rodgers on vakuuttanut lehdistötilaisuudessaan perjantaina, että Raheem Sterling, 20, edustaa seuraa myös jatkossa.

– Raheemilla on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä ja odotan hänen pysyvän täällä sen ajan ja jatkavan samaa moitteetonta käytöstä kuin tähänkin asti, Sky Sports siteerasi.

– Mielestäni Raheem ei näytä tyytymättömältä. Hänen edustajansa teki selväksi, että he haluavat keskustella seuran kanssa kauden päätyttyä. Nyt keskitymme kauden viimeiseen peliin ja uskon neuvotteluja käytävän sen jälkeen kesällä.

Pelaajan ympärillä on noussut jälleen myräkkä, kun miehen agentti kommentoi juuri pelaajan kieltäytyvän jatkosopimuksesta tarjosi seura mitä tahansa.

Liverpool on tarjonnut nykyisen 35 000 palkkaan liki kolminkertaista korotusta uuden sopimuksen myötä, mutta pelaaja ei ole suostunut allekirjoittamaan tätä.

Sterling itse paljasti asian BBC:n haastattelussa huhtikuun alussa painottaen sitä, että rahasumma ei ole hylkäämisen syy. Pelaaja on yhdistetty mm. Real Madridiin, joka voisi hyvinkin maksaa miehelle enemmän kuin Liverpool.