Ykkösen FC Jazz sai PK-35 -pelin jälkeen huonoja uutisia. Toppari Jussi Välilän, 24, jalkapöytä murtui sunnuntaina pelatun ottelun ensimmäisellä jaksolla, kun ottelua oli pelattu n. 15 minuuttia.

Jalka vääntyi pääpallotilanteessa kun Välilä putosi huonossa asennossa maahan taisteltuaan pallosta Albert Kuqin kanssa. Väliä pelasi kuitenkin ottelun loppuun täysin voimakkaista kivuista huolimatta. Välilän arvioidaan olevan sivussa 2 kuukautta riippuen siitä, vaatiiko vamma leikkaushoitoa.

Tällaisesta suorituksesta voisi miehen palkita vaikkapa junnujoukkueista tutulla tsempparipalkinnolla tai olympialaisten tapaan sisupuukolla, jollaisia jaetaan niissä karkeloissa poikkeuksellista tahtoa esittäville urheilijoille.

Jazz oli vieraskentällä pitkään kiinni pisteessä, mutta SJK:sta lainalla oleva Teemu Penninkangas aiheutti rankkarin ja ajettiin ulos 69. minuutilla. PK:n Pablo Counago ampui rankkarin sisään. PK jyräsi lopulta peräti 4-0-voittoon Counagon hattutempun ja 17-vuotiaan Daniel Rantasen maalien turvin.

PK-35 Vantaa johtaa sarjaa maalieron turvin ennen PS Kemiä. Molemmilla joukkueilla on neljästä pelistä kolmea voittoa. Jazz on ottanut neljästä pelistä seitsemän pistettä ja sijoitus on kymmenen joukkueen sarjassa neljäs.