Tyly galluptulos: Saksan tulee boikotoida 2018 MM-kisoja

© Kuva: Getty Images

Sepp Blatterin uudelleenvalinta kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n puheenjohtajaksi korruptioskandaalin keskellä on herättänyt ärtyneitä reaktioita ennen kaikkea Europassa.

Englannissa väläyteltiin jo ennen vaalia mahdollisuutta vetäytyä kokonaan seuraavasta tai seuraavista MM-turnauksista ja sama kello kumisee myös hallitsevan maailmanmestarin Saksan kannattajien keskuudessa.

Saksalainen valtalehti BILD järjesti verkkokyselyn ja peräti lähes 80 prosenttia vastaajista on sitä mieltä, että Saksan pitää jättää MM-kullan puolustaminen väliin ja boikotoida Venäjän vuoden 2018 MM-lopputurnausta.

Saksan jalkapalloliiton puheenjohtaja Wolfgang Niersbach on keskustellut tilanteesta myös UEFA:n presidentin Michel Platinin kanssa ja kaksikko oli lehden mukaan päätynyt boikottivaihtoehtoon ”viimeisenä ratkaisuna” ellei FIFA:n toimintaa puhdisteta perin pohjin.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.