FC Lahden tähtipelaaja harmitteli tasapeliä: ”Pisteitä olisi ollut tarjolla”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti ja Helsingin Jalkapalloklubi pelasivat sunnuntaina maalittoman tasapelin Lahden Kisapuistossa.

Ennakkoon HJK oli selvä suosikki ottelun voittajaksi, vaikka viime kohtaamisessa pisteet tasattiinkin lukemin 1-1. Sarjakärki oli ennen sunnuntain ottelua voittanut pelejä tahmeillakin esityksillä, kun taas Lahden ongelmana olivat
viime aikoina olleet maalinteko ja epätasaisuus.

Peli ei mennyt aivan ennakko-odotusten mukaisesti. Lahti oli selvästi kentän tapahtumia kontrolloiva osapuoli. ”Kuhnureilla” oli useita erinomaisia paikkoja iskeä maali, mutta yritykset esti lähes toistuvasti HJK:n upean ottelun pelannut ruotsalaismaalivahti Daniel Örlund.

FC Lahden Pekka Lagerblom harmitteli tulosta ottelun jälkeen. Toisella jaksolla kentälle juossut keskikenttäpelaaja oli vahvasti sitä mieltä, että ottelusta olisi ollut tarjolla enemmänkin kuin piste.

– Olihan siinä lopussa ja ensimmäisellä jaksolla muutama maukas paikka. Niistä olisi pitänyt maalit saada. Harmittaa kyllä, pisteitä olisi ollut tarjolla, Lagerblom sanoi Ylen tv-haastattelussa ottelun jälkeen.

– Aloitimme aika hyvin ja saimme paikkoja ja palloja. Kokonaisuudessaan mahtava esitys meiltä, Lagerblom jatkoi.

Lahti nousi sarjataulukossa kuudenneksi 15 pisteellä. Aiemmin tällä viikolla lahtelaiset voittivat kotonaan HIFK:n lukemin 2-0. Lagerblom painotti, että kehnon alkukauden pelanneen FC Lahden suunta on suuntautumassa yläkanttiin.

– Meidän täytyy laittaa raja tähän. Olemme päässeet enemmän ja enemmän mukaan peliin ja saaneet sitä mitä haemme, Lagerblom selitti.

Pekka Lagerblom on kärsinyt tällä kaudella akillesjännevaivoista. Pelaaja kuuluisi lähes takuuvarmasti Toni Korkeakunnaksen luotsaaman ryhmän avauskokoonpanoon ollessaan täydessä pelikunnossa. Akillesjännevaivat ovat tiettävästi helpottaneet, mutta täyden 90 minuutin kunnossa Lagerblom ei vielä ole.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.