Forsellin ja Kangaskolkan kuntoutuminen aikataulussa

© Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehamn haki 0-0-tuloksella taistelupisteen Lahdesta maanantaina. Päävalmentaja Pekka Lyyski saa tulla vielä kuluvan viikon toimeen kapealla ringillä.

IFK vahvistuu torstain kotiotteluunsa SJK:ta vastaan pelikieltonsa kärsineellä Duarte Tammilehdolla. Toisaalta Amos Ekhalie jää sivuun maanantaina saamiensa kahden varoituksen vuoksi.

–  Muita ei tule vielä takaisin, näillä pelaajilla mennään ainakin sunnuntain HIFK-peliin saakka. Mutta kun kuukausi vaihtuu heinäkuuksi, voi takaisin tulla jopa kolme tai neljä pelaajaa, Pekka Lyyski totesi lehdistötilaisuudessa Lahdessa.

Sivussa tällä hetkellä ovat muun muassa Josef Ibrahim, Albin Granlund sekä pidemään loukkaantuneiden kirjoissa olleet Petteri Forsell ja Aleksei Kangaskolkka.

– Petterillä on nyt lähipäivinä viimeinen tarkastus. Hän on ollut jo vähän mukana pallon kanssa, mutta ilman vastustajaa. Hänen kohdallaan paluu menee jonnekin heinäkuulle.

– Kangaskolkan vamma on vaikeampi. Hän on ollut myös jo vähän mukana pallon kanssa, mutta paluu ei tapahdu ennen elokuuta. Kummallekaan ei ole tullut mitään takapakkia ja molemmat tekevät kovasti töitä, luotsi kehui.

IFK Mariehamn kohtaa torstaina SJK:n kotikentällään.