Huuhkajapakin maaottelut vaarassa: ”En pelaa jos en ole kunnossa”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen A-maajoukkueen luottopakki Jere Uronen saattaa joutua jättämään sivuun jopa molemmat viikon maaottelut väliin Viroa ja Unkaria vastaan päävamman vuoksi.  Uronen joutui viettämään viikko sitten yön sairaalassa  saatuaan kaksi peräkkäsitä tälliä päähänsä ottelussa AIK:ta vastaan, jonka jälkeen hän ei ole pystynyt harjoittelemaan.

20-vuotias turkulainen oli lyönyt ensin päänsä vastustajan lonkkaan, jonka jälkeen hän oli lyönyt päänsä vielä kovaa kentän pintaan. Puolustaja ei lähde leikkimään terveydellään, vaan odottaa lääkäriltä pelilupaa, nuorukainen kertoo SuomiFutis-sivustolle.

– Vielä en ole pystynyt oikein mitään tekemään. En uskalla sanoa mitään, ennen kuin olen jutellut lääkäreiden kanssa. He tietävät paljon enemmän kuin minä. Kaikkemme tulemme tekemään ja kova hinku olisi huomenna pelaamaan, mutta en osaa sanoa, Uronen kertoo.

– En pelaa jos en ole kunnossa. Jos olen kunnossa, sitä vammaa ei tule edes mietittyä. En ole pelannut pitkään aikaan Turussa, joten kova hinku on päästä pelaamaan kaikkien tuttujen eteen.

Uronen on kärsinyt lyhyellä urallaan jo pahoista loukkaantumisista, joten hän tietää miten niihin pitää suhtautua.

– Futis on yksi tärkeimmistä asioistani elämässä, mutta terveys menee kaiken edelle. Itsestä pitää pitää huolta, jotta pääsee nauttimaan niistä peleistä sitten.

 

Jesse Happonen, Turku


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!