Ranskan liigan Nice on tiedottanut solmineensa sopimuksen Hatem Ben Arfan kanssa. 28-vuotias ranskalaispelaaja pyrki jo tammikuussa seuraan, mutta tuolloin se ei ollut kansainvälisten sääntöjen puitteissa mahdollista.

Ben Arfa oli viimeksi sopimussuhteessa Newcastlen kanssa, mutta oli menneen kauden alun lainalla Hull Cityssä. Arfa lähti lainaseurastaan omaehtoisesti lätkimään joulukuussa ja lainasopimus purettiin. Taustalla on ilmeisesti ollut kurinpidollisia erimielisyyksiä.

Myös Newcastle-sopimus purettiin tammikuun alussa, mutta hän ei saanut kevääksi enää edustusoikeutta muuhun seuraan, koska oli edustanut jo kahta seuraa kauden aikana.

Ben Arfa ehti pelata Valioliigaa vuodesta 2011 ja jätti muistoihin muutamia upeita maaleja. Miehen ongelmana oli kuitenkin valtavat tason heittelyt. Huonoina päivinä miehen panos joukkueelleen jää heikoksi.

Hän on pelannut vuosien saatossa 13 kertaa Ranskan A-maajoukkueessa, mutta ei kertaakaan sitten vuoden 2012. Hän on pelannut aiemmin urallaan Ligue 1:stä Lyonissa ja Marseillessa.

Eurosport

@eurosport
Guess who’s back? It's taken a while but... Hatem Ben Arfa has finally joined Nice.