Manchester City aikoo pitää myös ensi kaudella kiinni maalivahti Richard Wrightista.

Manchester Evening Newsin mukaan City ei ole luopumassa maalivahdista, vaikka sekuntiakaan ei torjujalle ole ollut käyttöä. Wright liittyi seuraan vuonna 2012. Niinpä pelaamattomuutta on kestänyt jo kolme vuotta.

37-vuotias Wright on vasta Cityn kolmosmaalivahti, joten tästä syystä minuutit ovat tiukassa. Joe Hart ja Willy Caballero kantavat ryhmästä suurimman vastuun tolppien välissä.

City aikoo sen sijaan luopua joistain pelaajistaan. Lähtökuopissa on kuusi pelaajaa ja yksi näistä on puolustaja Micah Richards. Richards pelasi viime kauden lainalla Fiorentinassa. Ruotsalaiskärki John Guidetti on myös lähdössä ilmaisella siirrolla.

Lähtijoiden listalla on myös Dominic Oduro, Greg Leigh sekä Adam Drury.

Frank Lampard on listattu myös lähtijöiden joukkoon, sillä englantilaisen sopimus päättyy kesäkuun lopussa.