Suomalaisveljeksille jatkosopimukset Hollannin pääsarjaseuran kanssa

© Kuva: Getty Images

Suomen poikamaajoukkuepelaajat, veljekset Richard, 19, ja Fredrik Jensen, 17, ovat tehneet jatkosopimukset hollantilaisen FC Twenten kanssa.

Richardin sopimus on voimassa kesään 2017 asti ja nuoremman veljeksen vuoden pidempään.  Vuonna 2012 HJK:n organisaatiosta Hollantiin lähtenyt Richard on noussut kuluvan vuoden aikana Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkuerinkiin.

Fredrik puolestaan on pelannut oman ikäluokkansa maajoukkueessa. Hän lähti HJK:sta Twenteen kesällä 2013.

FC Twente on Hollannin mittakaavassa keskisuuri seura. Se sijoittui menneellä kaudella 10 sijalle pääsarjassa. Seura on voittanut kerran mestaruuden, kaudella 2009-2010 ja sijoittui seuraavalla kaudella kakkoseksi.

Kausi 2010-2011 toi myös cup-mestaruuden, mikä oli seuran historian kolmas.