Zlatan tärkeän ottelun alla: ”Olimme ennen paljon parempia”

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Viidestä EM-karsintaottelustaan yhdeksän pistettä kerännyt Ruotsi kohtaa tänään kotikentällään Montenegron. Tappioitta karsinnoissa edennyt Ruotsi on tasannut kolmessa ottelussa pisteet vastustajan kanssa.

Montenegron kisahaaveet näyttävät juuri tällä hetkellä kaukaisilta. Viidestä ottelusta on kerättynä viisi pistettä.

Osa Montenegron kannattajista vaikeutti entisestään maajoukkueensa taistelua ensi kesän Ranskan-matkasta, kun he aiheuttivat häiriköinnillään maaliskuisen Venäjä-ottelun keskeyttämisen. Ottelu tuomittiin myöhemmin Venäjän 3-0-voitoksi.

Molemmat joukkueet pelasivat tämän viikon maanantaina ystävyysottelun: Ruotsi pelasi 0-0-tasapelin Norjan vieraana, ja Montenegro kävi häviämässä Tanskassa numeroin 2-1 joukkueen kapteenin ja kirkkaimman tähden Stevan Joveticin maalatessa Montenegron ainokaisen.

Ruotsin kapteeni Zlatan Ibrahimovic jatkoi perjantaisessa maajoukkueen lehdistötilaisuudessa tutulla suorapuheisella linjallaan. Ruotsalaista mediaa kiinnosti kommentit koskien Ruotsin entistä valmentajaa Lars Lagerbäckiä, joka oli edellisenä iltana johtanut 2-1-voitolla Islannin lähelle historiallista EM-kisapaikkaa.

– Kaikella kunnioituksella täällä meillä nyt olevia kohtaan on todettava, että Lagerbäckin aikainen (Ruotsin) maajoukkue oli paljon parempi.

Sunnuntai-illan ottelu alkaa kello 21:45 ja on nähtävissä suorana ja suomeksi selostettuna Elisa Viihteen kautta täältä.

Lähde:Aftonbladet

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!