Demba Savagea tuskin nähdään tositoimissa lauantaina Helsingin Olympiastadionilla, kun Liverpool haastaa HJK:n harjoitusottelussa.

HJK:n gambialaislaituria Demba Savagea ei todennäköisesti nähdä pelaamassa lauantain ottelussa Liverpoolia vastaan. Savage haluaa olla täydessä pelikunnossa ensi keskiviikkona, kun Klubi haastaa kazakstanilaisen FC Astanan vieraskentällä Mestarien liigan kolmannen karsintakierroksen toisessa osaottelussa. Ensimmäinen osa päättyi keskiviikkona maalittomaan tasapeliin Helsingissä.

– Mielestäni tämä on tärkeämpää kuin Liverpool-peli, koska kyseessä on harjoitusottelu. Uskon, että otamme rauhallisesti, koska meidän täytyy vältellä loukkaantumisia ensi viikon tärkeän ottelun takia, Savage sanoi SuomiFutis-sivustolle.

– Totta kai Liverpooliakin vastaan pelaaminen on tärkeää, kuten viime vuonna Barcelonaa vastaan, mutta ajoitus on todella huono.

Savage ei usko pelaavansa lauantaina Valioliigan suurjoukkuetta vastaan. Hän tietää, että jos Klubi onnistuu raivaamaan tiensä jatkoon ensi keskiviikkona, se tietää seuralle varmaa pääsyä ensi kaudeksi Euroopan liigan lohkovaiheeseen. Jatkopaikalla HJK:n toiveet Mestarien liigaan pääsystäkin pysyisivät elossa.

– Minun täytyy varmaan levätä. En halua pelata, koska minulla on pieniä vammoja. Minun täytyy ottaa rennosti, jotta olen kunnossa Kazakstanissa.

HJK:n ja Liverpoolin välinen kamppailu Helsingin Olympiastadionilla alkaa lauantaina klo 19.30.

Christos Zavros
Twitter @CZavros