Lähde: Englantilaisseuran ennätystarjous maajoukkuetähdestä on hyväksytty

Englantilaisseura Stoke City on päässyt Inter Milanin kanssa sopimukseen Xherdan Shaqirin siirtosummasta, kertoo Sky Sports Italia.

Lähteen mukaan seuran 12 miljoonan punnan (noin 16,9 miljoonaa euroa) tarjous sveitsiläislaitahyökkääjästä on hyväksytty. Stoken nykyinen siirtoennätys on kesältä 2011, kun seura hankki hyökkääjä Peter Crouchin riveihinsä 10 miljoonalla punnalla Tottenhamista.

Kosovolaislähtöinen Shaqiri siirtyi vasta vuosi sitten Italiaan saksalaisjätti Bayern Münchenistä, jossa mies jäi Franck Riberyn ja Arjen Robbenin varjoon. Debyyttikausi Serie A:ssa ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan, sillä Shaqiri pelasi vain 15 ottelua onnistuen kerran maalinteossa.

Sveitsin paidassa laitahyökkääjä on kuitenkin ollut vakuuttava. A-maajoukkueessa on tehtynä jo 17 osumaa 46 ottelussa. Shaqiri teki muun muassa ainoana pelaaja Thomas Müllerin kanssa viime kesän MM-kisoissa hattutempun. Meneillään olevissa EM-karsinnoissa hän on onnistunut tekemään neljä maalia kolmessa pelaamassaan ottelussa.