ManU-luotsi kritisoi vahtiaan – ”Meille tämä on iso pettymys”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin manageri Louis van Gaal on antanut vahvoja viitteitä siitä, että Victor Valdesin ura jatkuisi muualla.

Van Gaal ei ole ollut tyytyväinen espanjalaisvahtiin. Valdesia ei valittu mukaan edes Unitedin tourille Yhdysvaltoihin, mikä antoi jo osviittaa siitä, ettei yhteistyö välttämättä jatkuisi.

Van Gaalin mukaan Valdes ei ole seurannut hänen filosofiaansa eikä ole käyttäytynyt kuten United-pelaajan kuuluisi.

– Häntä ei ole valittu, koska hän ei seuraa filosofiaani. Sellaiselle pelaajalle ei ole paikkaa olemassa. Filosofia on se, miten pelaat jalkapalloa ja miten ylläpidät ottelurytmiäsi, van Gaa avasi ESPN:n mukaan.

Van Gaalin mukaan Valdes kieltäytyi esimerkiksi pelaamasta reserviryhmässä. ManU hankki Valdesin viime tammikuussa puolentoista vuoden sopimuksella. 33-vuotias Valdes ehti esiintyä ManU-maalilla kahdesti.

– Meille tämä on iso pettymys. Luulimme, että hän seuraisi filosofiaamme. Se on sääli, koska annoimme hänen mahdollisuuden kuntoutua ja sitten annoimme sopimuksen. Kun hän on valmis pelaamaan, eikä pelaa ykkösmiehistössä, on pelattava kakkosryhmän mukana. Hän kieltäytyi siitä, van Gaal selvensi.

Unitediin on yhdistetty maalivahtihuhuissa argentiinalainen Sergio Romero. Toisellekin vielä kovemman luokan maalivahdille on tilausta, jos David de Gea lähtee Real Madridiin.

– Jääkö hän? Hän harjoittelee täällä ja tekee parhaansa, van Gaal totesi de Gean tilanteesta.