Antaako David de Gea superagentille kenkää?

© Kuva: Getty Images

Maalivahti David de Gea saattaa antaa lähtöpassit ”superagentti” Jorge Mendesille, jos siirto Real Madridiin ei toteudu tässä siirtoikkunassa.

The Independent -lehden mukaan espanjalaistorjuja hankki Mendesin agentikseen kolme vuotta sitten. Ilmeisesti jo tuolloin yhteistyön tarkoitus oli, että agentti auttaa viimeistelemään siirron pois Old Traffordilta. Juuri valkopaidat viehättivät jo silloin de Geaa – ja Mendesin tehtävä on ollut pitää kauppa muhimassa.

Kun siirtoikkunassa päivät hupenevat, näyttää de Gean huhuttu siirto Real Madridiin koko ajan vaikeammalta. Jos siirto tapahtuu vasta ensi kesänä, voivat Mendesin palvelukset olla tällöin jo turhat.

El Confidencial -lehti tietääkin kertoa, että portugalilaisagentille kauppojen epäonnistuminen voi maksaa asiakkaan. Mendes on yksi maailman johtavia futisagentteja. Hänen talliinsa kuuluvat esimerkiksi Jose Mourinho ja Cristiano Ronaldo. Potkut olisivatkin hänelle melkoisen harvinaiset.

De Gean siirron vaikeusaste lisääntyi tässä siirtoikkunassa taas, kun Sergio Ramos teki jatkosopimuksen Real Madridiin. Näin espanjalaistoppari, josta ManU oli kiinnostunut, tuskin voi päätyä osaksi siirtoneuvotteluita.

Tällä hetkellä todennäköisin vaihtoehto lienee, että de Gea lusii ensi kesään asti voimassa olevan sopimuksensa loppuun ja siirtyy vuoden päästä valkopaitoihin. Real Madrid tosin voisi vielä 28 miljoonan punnan tarjouksella keikuttaa venettä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.