Mario Balotellille löytyy ottajia – ainakin nämä tekijät vielä siirron tiellä

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Liverpoolissa viime kaudella pahasti epäonnistunut Mario Balotelli lähtee luultavasti seurasta vielä syksyn siirtoikkunan aikana.

Sky Sportsin mukaan Serie A -seurat Sampdoria ja Lazio ovat kiinnostuneita italialaishyökkääjän palveluksista.

Sampdorian kohdalla ongelmaksi on toistaiseksi osoittautunut Balotellin palkka, jota seura ei ole valmis maksamaan. Siirto Lazioon taas on voimakkaasti riippuvainen siitä, pääseekö viimeistä karsintakierrosta pelaava roomalaisseura Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

Siirto Sampdoriaan olisi mielenkiintoinen ainakin paristakin näkökulmasta. Suomalaisittain kiinnostusta herättäisi se, että Huuhkajien kapteeni Niklas Moisander pelaa tällä hetkellä seurassa. Olisi myös mielenkiintoista nähdä Balotelli yhdessä toisen italialaisen mielialapelaajan, Antonio Cassanon, kanssa.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!