Suomalaislaitahyökkääjä Mika Ojalan edustama VfR Aalen pelasi maanantaina Saksan cupissa FC Nürnbergiä vastaan. Ottelussa ei saatu maaleja aikaan jatkoajallakaan.

Seurasi rangaistuspotkukilpailu, jossa varsinkin Aalenin pelaajat epäonnistuivat pahan kerran – huippuvireessä ollutta maalivahti Daniel Bernhardtia lukuun ottamatta. Ojalaakaan ei voi syytellä, sillä avauskokoonpanossa ollut suomalainen vaihdettiin kentältä 67. minuutilla.

Aalenin laukojat laittoivat palloa ylärimaan ja katsomoon. Koomisimmassa rankkarissa Aalen-pelaaja kaatui selälleen kesken vedon. Kotijoukkueesta vain yksi pelaaja viidestä onnistui lopulta rangaistuspotkussaan. FC Nürnbergiltä onnistui siis kaksi laukojaa, ja se riitti viemään joukkueen jatkoon.

Tässä video rangaistuspotkukilpailusta. Videosta voi myös kohdasta 3:07 katsoa Mika Ojalan tulisen vapaapotkun, joka meni vain hieman yli maalin.