Upean rajapyykin saavuttanut Inter-maalivahti jakoi tunnustusta – ”Vain yksi romahdus”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Interin maalivahti Magnus Bahne, 36, saavutti tänään hienon rajapyykin, kun mies pelasi 100. nollapelinsä Veikkausliigassa RoPS:n kaatuessa Turussa numeroin 2-0.

Rajapyykin on aiemmin saavuttanut vain kolme maalivahtia: Janne Korhonen (101 nollapeliä), Mikko Kaven (110) ja Ville Wallen (123).

Suomessa pääsarjatasolla vain Interiä edustanut kaarinalaislähtöinen Bahne kertoi ottelun jälkeen kuulleensa lähestymässä olleesta rajapyykistä vasta eilen perjantaina.

Maalivahdin iltapuhde oli tänään hieman helpommasta päästä, sillä Bahnen edessä pelannut Joni Ahon, Juuso Hämäläisen, Eric Matoukoun ja Petros Kanakoudisin muodostama puolustuslinja oli vahvassa vireessä, eikä RoPS päässyt huippupaikoille paria hyvää keskitystä lukuun ottamatta.

Bahne antoikin ottelun jälkeen kiitosta vahvasti pelanneelle puolustukselle.

– Siinä on rutinoituneita jätkiä. Meillä oli yksi romahdus, ja se tapahtui Kotkassa (1-4). Siellä olisi pitänyt tulla huomattavasti rumemmatkin lukemat, mutta sellaisia otteluita tulee välillä, kertoi Bahne SuomiFutis-sivuston haastattelussa.

– Me olimme stabiileja viime viikolla Pietarsaaressa ja olimme sitä tänäänkin. Se on aina todella kivaa. Pietarsaaressakin kehuin jätkiä, ketä siinä edessä oli. Tietysti kollektiivina tässä mennään aina.

Jukka-Pekka Katajamäki, Turku


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!