Veikkausliigaseuran maalivahti teki jatkosopimuksen – ”Tärkeää itselle ja perheelle”

© Kuva: Juha Tamminen
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

SJK ja maalivahti Mihkel Aksalu ovat allekirjoittaneet uuden kaksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimuksen myötä Aksalu jatkaa Seinäjoella kauden 2017 loppuun.

Viron maajoukkueen 30-vuotias maalivahti Aksalu, debytoi SJK paidassa kaudella 2013. Hän oli mukana nostamassa SJK:ta Veikkausliigaan ja viime kaudella voittamassa seuran ensimmäisen hopeamitalin. Hän on myös SJK:n kapteenistossa.

Tällä kaudella Aksalu on pelannut yhtä lukuun ottamatta kaikissa SJK:n Veikkausliigaotteluissa ja pitänyt maalinsa koskemattomana kymmenen kertaa. Kaikkiaan kolmessa kaudessa pelejä on kertynyt yhteensä jo 92.

– Nyt on hyvä fiilis ja tämä oli tärkeä jatkosopimus myös minulle sekä perheelleni. Seura uskoo minuun ja olen itsekin kaikinpuolin todella tyytyväinen. Olen saanut pelata täällä koko ajan ja tykkään pelata. SJK on antanut minulle tämän hienon mahdollisuuden ja haluan siksi edustaa SJK:ta myös tulevaisuudessa, kommentoi Mihkel Aksalu SJK:n tiedotteessa.

Päävalmentaja Simo Valakari on niin ikään tyytyväinen maalivahtiinsa.

– Maalivahdin paikka on yksi tärkeimpiä paikkoja joukkueessa ja Mihkel on osoittanut, että hän pystyy voittaviin torjuntoihin ja koko joukkueella on turvallinen olo pelata hänen edessään, kommentoi Valakari.

Lähde: SJK:n tiedote


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!