1. puoliaika: Maalintekoyritykset 11-1 – Kreikka niskan päällä

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien välialaikaisluotsi Markku Kanervan ensimmäisestä 45-minuuttisesta ei sen ihmeempää kerrottavaa ole.

Huuhkajat lähti otteluun ryhmityksellä 4-4-2. Kotijoukkue Kreikka piti valtaosan jaksosta palloa ja loi myös maalintekotilanteet. Puolen tunnin kohdalla Suomi ei ollut luonut yhtäkään maalintekopaikkaa, eikä tilanne muuttunut juurikaan sen paremmaksi jakson edetessä.

Suomen ainoat yritykset tulivat jakson loppuminuuteilla. Ensiksi Joona Toivio veti hyvästä paikasta vapaapotkun muuriin. Seuranneesta kulmapotkusta Tim Sparv puski etutolpalta pallon yli maalin.

Ensimmäisen jakson jälkeen peli on siis yhä 0-0-tilanteessa.

Yritykset ovat 45-minuutin jälkeen 11-1 kotijoukkueen hyväksi. Kreikka ei tosin sekään ole onnistunut osumaan kuin kertaalleen maalia kohti.

Nähtäväksi jää tekeekö Kanerva muutoksia toiselle jaksolle. Huuhkajien ryhmityksestä ei näyttänyt juurikaan pelinteko-ominaisuuksia löytyvän. Hyökkäykset olivat valjuja, ja ylipäätänsä organisoitua hyökkäyspelaamista oli vaikea sinivalkoisilta hahmottaa.

Kanerva saattaa esimerkiksi miettä Thomas Lamin nostamista mukaan toiselle jaksolle keskikentän pohjalle. Myös esimerkiksi Berat Sadik ja Joel Pohjanpalo odottelevat varmasti kovasti näytönpaikkaa hyökkäykseen.

Kreikka – Suomi 0-0 45 min

Suomen avaus (4-4-2): Hradecky; Uronen, Arajuuri, Toivio, Arkivuo; Hetemaj, Sparv (C), Halsti, Ring; Pukki, Hämäläinen


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!