Alexei Eremenko Sr: ”Kaikki pisteet lasketaan tässä tilanteessa”

© Kuva: Juha Tamminen

Pietarsaaren FF Jaro ja Kuopion Palloseura jakoivat pistepotin illan ottelussa jäätyään tasatulokseen 1-1. Jaro meni puoliajalle tappioasemassa, kun KuPS-hyökkääjä Irakli Sirbiladze rokotti vanhaa seuraansa. Jani Virtanen toi kuitenkin joukkueen tunnin pelin jälkeen tasoihin, jolla helpottava piste tiukassa putoamiskamppailussa olevalle Jarolle tuli.

Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko Sr. oli tyytyväinen ettei joukkue jäänyt nollille.

– Näin ottelun jälkeen tulos tuntuu oikealta. He missasivat pilkun, mutta niin mekin. Boris oli nimittäin aika lähellä pilkkua aivan yksin pallon kanssa, joten se oli melko samanlainen tilanne kuin rangaistuspotku. Kaikki pisteet lasketaan tässä tilanteessa. Meillä on nyt vähän pidempi tauko ennen seuraavaa ottelua ja pelaajat saavat vähän vapaata, jotta voivat tyhjentää päätään tässä paineessa, Eremenko toteaa Jaron verkkosivuilla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.