Huhtikuun lopussa HIFK:ta vastaan pelatussa Suomen Cupin ottelussa loukkaantuneen Inter-maalivahti Jukka Lehtovaaran kausi on lopullisesti ohi.

Tällä kaudella vain kolmessa Veikkausliigaottelussa pelanneen maalivahdin odotetaan olevan täydessä kunnossa, kun Inter aloittaa valmistautumisen kauteen 2016.

Lehtovaara on harjoitellut viimeiset viikot osittain joukkueen mukana, mutta täyteen pelikuntoon hän ei tule ehtimään tämän kauden aikana.

– Jukan reisivamma alkaa olla periaatteessa jo kunnossa, mutta loukkaantuneen jalan voimataso ei ole vielä riittävällä tasolla. Emme halua ottaa turhia riskejä hänen tulevaisuutensa suhteen, joten olemme hänen kohdalta kääntäneet katseet jo tulevaan kauteen. Tällä kaudella Jukkaa ei kentällä nähdä, toteaa Interin fysioterapeutti Antti Laurila seuran sivuilla.

Käytännössä koko Veikkausliigakauden 2015 sivusta seuraaminen on ollut Lehtovaaralle luonnollisesti raskasta.

– Todella turhauttavaa ja raskasta on ollut seurata otteluita sivusta. Nyt kuitenkin kaikki fokus on siinä, että olen täydessä kunnossa, kun aloitamme harjoittelun ensi kautta varten tammikuun alussa, sanoo Lehtovaara.