Skotlannin ykkösseuran pääomistaja: ”Celtic ja Rangers nähdään vääjäämättä Valioliigassa”

© Kuva: Getty Images
Leverkusen yrittää jatkoon Mestarien liigassa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Celticin pääomistaja Dermot Desmond uskoo, että Skotlannin suurimmat seurat Glasgow Celtic ja Rangers nähdään tulevaisuudessa pelaamassa mestaruuksista englantilaisten seurojen kanssa.

Desmond uskoo skottiseurojen pelaavan Valioliigaan seuraavan vuosikymmenen aikana ja katsoo, että tämä auttaisi molempien maiden jalkapalloa.

– Me haluaisimme kilpailla ”Graalin maljasta” Englannissa. Se toisi rahaa Skotlantiin, ja pelaaminen Arsenalin ja ManU:n tapaisia seuroja vastaan herättäisi skotlantilaisen jalkapallon, Desmond kommentoi Sky Sportsille.

– Tässä kaikessa voi kestää kymmenenkin vuotta, mutta näen sen tapahtuvan vääjäämättä. Celtic ja Rangers ovat top 10 -seuroja koko Britannian mittakaavalla. Molemmat kuuluvat maailman suurimpien seurojen joukkoon ja niiden pitäisi pelata korkeimmalla mahdollisella tasolla. Uskon, että 10 vuoden päästä on olemassa Britannian Valioliiga.

Valioliigasss on nähty kaksikin joukkuetta Englannin ulkopuolelta Walesista – parhaillaan sarjassa pelaava Swansea sekä Cardiff City, jotka ovat pelanneet jo pitkään Englannin sarjajärjestelmässä.

Skottiseurojen tapauksessa eteneminen alasarjoista Valioliigaan tuskin tulee kyseeseen. Todennäköisempää on se, että joukkueet pääsevät suoraan korkeimmalle tasolle.


Näin lunastat 50€ ilmaisen livevedon Mestarien liigaan! 

  1. Avaa tili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20€ ja lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin on 1,50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ arvoisen live-vedon!

Leverkusen yrittää jatkoon Mestarien liigassa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!