Skotlannin ykkösseuran pääomistaja: ”Celtic ja Rangers nähdään vääjäämättä Valioliigassa”

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Celticin pääomistaja Dermot Desmond uskoo, että Skotlannin suurimmat seurat Glasgow Celtic ja Rangers nähdään tulevaisuudessa pelaamassa mestaruuksista englantilaisten seurojen kanssa.

Desmond uskoo skottiseurojen pelaavan Valioliigaan seuraavan vuosikymmenen aikana ja katsoo, että tämä auttaisi molempien maiden jalkapalloa.

– Me haluaisimme kilpailla ”Graalin maljasta” Englannissa. Se toisi rahaa Skotlantiin, ja pelaaminen Arsenalin ja ManU:n tapaisia seuroja vastaan herättäisi skotlantilaisen jalkapallon, Desmond kommentoi Sky Sportsille.

– Tässä kaikessa voi kestää kymmenenkin vuotta, mutta näen sen tapahtuvan vääjäämättä. Celtic ja Rangers ovat top 10 -seuroja koko Britannian mittakaavalla. Molemmat kuuluvat maailman suurimpien seurojen joukkoon ja niiden pitäisi pelata korkeimmalla mahdollisella tasolla. Uskon, että 10 vuoden päästä on olemassa Britannian Valioliiga.

Valioliigasss on nähty kaksikin joukkuetta Englannin ulkopuolelta Walesista – parhaillaan sarjassa pelaava Swansea sekä Cardiff City, jotka ovat pelanneet jo pitkään Englannin sarjajärjestelmässä.

Skottiseurojen tapauksessa eteneminen alasarjoista Valioliigaan tuskin tulee kyseeseen. Todennäköisempää on se, että joukkueet pääsevät suoraan korkeimmalle tasolle.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!