Chelsea-hyökkääjän lama näkyy ilmiselvästi tilastoista

Chelsean hyökkääjä Eden Hazard, 24, on ollut kuin varjo viime kauden hehkutetusta itsestään. Chelsea juhli mestaruutta viime keväänä ja Hazard nousi joukkueensa ratkaisijaksi tiukoissa paikoissa viimeistellen 14 maalia ja antaen 10 maalisyöttöä kaudella.

Nyt Hazardilla on pitkä kuiva kausi takanaan, kun hän ei ole tehnyt joukkueelleen maalia 1035:een minuuttiin. Hän ei ole tehnyt maaliakaan kuluvalla Valioliiga-kaudella kahdeksassa pelissä. Maalisyöttöjä on sentään kaksi.

Pelkästään Hazardin heikkoudesta Chelsean ongelmat hyökkäyspäässä eivät ole olleet kiinni. Optan tilastojen mukaan hän on itseasiassa luonut enemmän maalipaikkoja kuin viime vuonna. Viime vuonna lukema ottelua kohden oli 2,66, nyt 3,5. Tilastoissa maalipaikkojen luomiseksi lasketaan syötöt, jotka johtavat pelikaverin laukaukseen.

Chelsea lähti maajoukkuetauolle Valioliigaan 16 sijalta, kun joukkue on kahdeksasta pelistä voittanut vain kaksi ja hävinnyt peräti neljä. Viime kaudella Chelsea hävisi koko kaudella vain kolmesti.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!