Ilves on varuillaan VPS:n suhteen: ”Noutaja tulee, jos annetaan löysää”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliiga palaa torstaina kehiin maajoukkuetauolta ja samalla Ilves palaa Tammelan stadionille, kun vastustajaksi saapuu vaasalainen VPS. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti Vaasassa, ja molemmat ovat voittaneet kerran.

Toukokuussa Ilves haki 2-3-vierasvoiton ja syyskuussa VPS puolestaan otti 1-0-kotivoiton.
Erittäin vahvaa kautta pelaava Ilves-kapteeni Antti Hynynen tietää, että torstaina on vastassa kova joukkue. VPS on karsijan paikalla vain pisteen päässä jumbosijasta eli joukkue taistelee kynsin hampain sarjapaikastaan. Ilves on käytännnössä varmistanut sarjapaikkansa.

– Meillä on vielä mahdollisuus pelata kotikentällä näitä pelejä, niin kyllä se tuo entistäkin enemmän intoa treenaamiseen. Olemme virtaa täynnä ja fiilis joukkueessa on rento, Hynynen kommentoi Ilveksen kotisivuilla.

– Erittäin kova ottelu tulossa torstaina Vepsua vastaan, ja meidän pitää olla valmiita vastaamaan heidän kovaan pelaamiseensa ja siihen asenteeseen, mikä heillä tulee olemaan ihan varmasti. Meidän pitää olla heti hereillä, sillä jos vähänkin annetaan löysää, niin kyllä noutaja tulee nopeasti.

Ilveksen viime aikoja on värittänyt päävalmentaja Keith Armstrongin potkut, joiden syynä olivat miehen poissaolo liigapelistä.

Seuraa luotsaa loppukauden aiempi kakkosluotsi Marco Barrufato.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.