KuPS paineetta HJK:n kimppuun

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseura saa vastaansa kotikentällään HJK:n Veikkausliigan viimeisellä kierroksella.

Isäntäjoukkueen puolustaja Dani Hatakka toivoo joukkueensa laittavan kapuloita HJK:n mestaruuden tavoittelulle.

– En itse muista, milloin liigan päätöskierros olisi ollut näin mielenkiintoinen. Taidamme olla melkeinpä ainoa joukkue, jolla ei kovin suuria paineita viimeisessä ottelussa ole. Toisaalta olisimme joukkueen kanssa valmiita olemaan myös HJK:n paikalla tässä tilanteessa, sillä oma kautemme on ollut hienoinen pettymys. Mielestäni meillä on parempi joukkue, kuin mitä sarjasijoitus näyttää. Sillä on kuitenkin nyt turha jossitella, Hatakka myöntää SuomiFutis-sivuston haastattelussa.

Hatakan sopimus KuPS:n kanssa päättyy HJK-otteluun. Omasta tulevaisuudestaan pelaajana hän on vielä vaitonainen.

– Rehellisesti voin myöntää, että mitään varmaa jatkosuunnitelmaa ei tällä hetkellä ole. Toivottavasti asiat ratkeavat parin-kolmen viikon sisällä. Kaikki on tällä hetkellä auki, Dani Hatakka päättää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.