Liigakarsinnat alkavat illalla – ”Positiiviset asiat kaivettava esille”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigakarsinnat käynnistyvät keskiviikkona Vantaalla, kun Ykkösessä toiseksi tullut PK-35 Vantaa isännöi Veikkausliigassa toiseksi viimeiseksi sijoittunutta FC KTP:tä.

FC KTP lähtee otteluun alla 1-2-kotitappio. Joukkue hävisi Ilvekselle yli 3700 silmäparin edessä sunnuntain päätöskierroksella. Tappiosta huolimatta joukkue on ehtinyt käydä ottelun läpi ja valmistautuminen ensimmäiseen karsintapeliin on hyvässä vaiheessa.

– Ilves-peli oli meille ensimmäinen mahdollisuus sarjapaikan uusimiseen ja sitä emme käyttäneet. Nyt on vielä kaksi mahdollisuutta. Ensimmäinen peli tulee tosi nopeasti vastaan ja meidän on oltava siinä heti hereillä. Vastaan asettuu laadukas ryhmä, KTP:n päävalmentaja Sami Ristilä toteaa seuran sivuilla.

– Meillä oli muutama väsyneen näköinen pelaaja, mutta onneksi loukkaantumistilanne on hyvä. Meillä on 21 tervettä pelaajaa josta valita. Ennen sunnuntain peli meillä oli hyvä neljän ottelun putki ja niiden pelien positiiviset asiat on jälleen kaivettava esille, ”Risu” jatkaa.

Joukkueet kohtasivat viime kaudella Ykkösessä kolme kertaa. Otteluista kaksi pelattiin Kotkassa ja ne päättyivät lukemiin 2-1 ja 1-3. Kerran kohdattiin Vantaalla ja tuolloin ottelu päättyi tasatulokseen 2-2.

Lähde: Veikkausliiga.com


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!