Luis Suarez paljasti kovimman vastustajansa – Löytyy luonnollisesti Real Madridista

© Kuva: Getty Images

FC Barcelonan hyökkääjä Luis Suarez on ennakoinut jo muutaman viikon päässä odottavaa El Clasicoa verivihollista Real Madridia vastaan. Ottelu pelataan marraskuun 21. päivänä Madridissa.

Suarez kertoi Mundo Deportivolle, kuka puolustaja on ollut hänen uransa pahin vastustaja.

Sergio Ramos on ollut pahin vastustajani. Hän on vahva, kokenut ja hyvin kilpailuhenkinen pelaaja. Siksi arvostan niin paljon viime kaudella Madridia vastaan tekemääni maalia, sanoi viime viikonloppuna hattutempun Eibaria vastaan tehnyt Suarez.

Suarezin maalisaldo seurassa on noiden osumien myötä nyt 35, ja pelattuja otteluita hänellä on Barcelonan paidassa 57. Myös suosikkimaalit löytyivät kysyttäessä. Ei siis vain yhtä.

– Se, jonka tein Camp Noulla Real Madridia vastaan ja joka oli voittomaali, maalit PSG:tä  ja Manchester Cityä vastaan, sekä tietenkin maali Mestareiden liigan finaalissa. Sinä päivänä saavutin unelmani sen kilpailun voittamisesta, Suarez tunnelmoi.

Barcelona kohtaa seuraavaksi La Ligassa Getafen. Eibar-ottelussa ja sitä ennen mm. Mestareiden liigassa Leverkusenia vastaan se joutui ottelun aluksi tappioasemaan. Tästä Suarez haluaa päästä eroon.

– Tätä asiaa täytyy parantaa, sillä tappioasema vaatii meitä nousemaan takaa ja tekemään valtavasti töitä.

Panu Markkanen
Twitter @PanuMarkkanen


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!