Seura vahvisti: Mixu Paatelainen sai valmennuspestin Skotlannista

© Kuva: Juha Tamminen

Mixu Paatelainen on skotlantilaisen Dundee Unitedin uusi päävalmentaja. Seura kertoo asiasta verkkosivuillaan.

Kesällä potkut Suomen A-maajoukkueen päävalmentajan pallilta saanut Paatelainen on sominut Skotlannin pääsarjajoukkueen kanssa kesään 2018 asti ulottuvan sopimuksen.

Paatelainen pelasi Dundee Unitedissa vuodet 1987-92. Nyt edessä on uudenlainen pesti seurassa, mikä miellyttää seuran johtoa.

– Olen iloinen toivottaessani Mixun jälleen tervetulleeksi seuraan, nyt uutena päävalmentajanamme. Hän palveli Unitedia kunnialla pelaajana ja tekee saman managerina. Hänen halunsa tulla takaisin seuraan oli selkeä siitä asti kun puhuimme ensimmäisen kerran. Hän oli ensimmäinen henkilö johon otimme yhteyttä ja myös viimeinen, Dundee Unitedin puheenjohtaja Stephen Thompson sanoo seuran sivuilla.

– Hänen kokemuksensa yhdistettynä hänen visioonsa ja innostukseensa seuraa kohtaan tekivät hänestä erottuvan kandidaatin. Olemme innoissamme hänen pestinsä ilmoittamisesta, hän jatkaa.

Paatelainen on aiemmin valmentanut kolmea eri seuraa Skotlannissa: Cowdenbeathia, Kilmarnockia ja Hiberniania. Pestinsä Kilmarnockissa hän päätti Suomen maajoukkueen valmentajapestin vastaanoton takia.

Dundee Unitedilla menee kehnosti Skotlannin Valioliigassa. Joukkue on kymmenen kierroksen jälkeen sarjan viimeisenä.

 


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!